Investujte do sebe!

Beata

Řešíme důchod. První pilíř, druhý…

Kupujeme bitcoiny. Dohadujeme se, zda je to bublina, nebo sofistikovaná a čistá měna neřízená bankovním světem.

Obklopujeme se hodnotnými předměty. Nábytkem, který vydrží.

Pořizujeme si věci, které nám pomáhají, ve kterých vidíme smysl. Nebo nám jen dělají radost a plníme si tak naše sny.

Investujeme.

Svůj čas, peníze, energii, myšlenky investujeme do své budoucnosti.

Ať už jakoukoliv formou, podnikáme kroky, od kterých čekáme, že nás v životě navedou správným směrem. Pomůžou nám dosáhnout našich cílů.

Investujeme do všeho možného, jen málokdy vědomě do sebe.

Cílem investice je zvýšení hodnoty. Počítáme s tím, že vložené prostředky dle uvažované návratnosti způsobí růst. Růst je tedy možný pouze za předpokladu, že jsme něco investovali a odhadli návratnost správně.

Když vkládáte energii do svého životního stylu, investujete do sebe.

Je proto dobré vědět, do čeho investovat. Aby vložený čas a peníze měly smysl.

Kdo nic nevkládá, nic nezíská.

Kdo riskuje vše, může přijít o všechno.

Proč byste měli investovat do svého životního stylu? Protože svoje zdraví, svoji sílu a sebevědomí potřebujete každý den. Další projekt, další schůzka, další nápad, další krok bude potřebovat více energie. Kde ji naberete?

Mnoho lidí si přeje příležitosti se ukázat. Získat jednu dobrou zakázku, velkolepý projekt, skvělou referenci, práci snů. A co když se vám jednoho dne poštěstí, a někdo vám nabídku snů položí na stůl? Budete na ni mít sílu? Nabídky snů se neodmítají, a taky se neopakují. Nehledě na to, že nabídky snů dostávají ti, kteří si o ně nějakým způsobem říkají. Získají důvěru, jsou vidět, sálá z nich energie, nadšení a mají potenciál.

Investujte do sebe, běžte příležitostem naproti.

Investice nemusí být obrovská. Může být drobná a rozumná. Vlastně by měla být dlouhodobě udržitelná, s dobrou návratností. Investujte do sebe trochu každý den. Už jste pro sebe dnes něco    udělali? Pořád pro to máte možnost. Udělejte pro sebe každý den něco, co se vám v budoucnu vrátí.

Napsat komentář